Greta Thunberg

a Ciència/Persones Extraordinàries/Sin categoría

Avui coneixerem més de la Greta Thunberg, una nena de 16 anys que es una activista mediambiental.

Greta Thunberg va néixer a Estocolm el 3 de gener de l’any 2003. És una activista mediambiental centrada en els riscos plantejats pel canvi climàtic. La lluita d’aquesta activista de 16 anys ha inspirat a milers de joves arreu del món que es resisteixen a ser víctimes silencioses dels desastrosos efectes de l’escalfament de l’atmosfera provocat per la conducta irresponsable dels adults.

Greta no accepta els tres premis mediambientals més importants perquè ella, si ha fet tot el que ha fet, és per tenir resultats i no premis i reconeixements.

CATALÀ Hola, em dic didac peran garcia vaij neixre el 15 de març del 2005 a badalona, eactual ment estudio a linstitut les cinc senies. Sóc un gran entuciasta dels esports, de la història i de la tecnologia de gran m'agradaria se periodista i descobrir molt d'aquet món.

ESPAÑOL Hola, me llamo didac Peran garcia naci el 15 de marzo de 2005 en badalona, ​​eactual mente estudio en el instituto las cinco noria. Soy un gran entuciasta los deportes, de la historia y de la tecnología de mayor me gustaría ser periodista y descubrir mucho de este mundo.

ANGLES Hello, I am told that didac peran garcia vaij was born on March 15, 2005 in Badalona, ​​and now I study the five senies. I am a great enthusiast of sports, history and technology, I would like to be a journalist and discover a lot about this world.