El comiat d’en Rafel

a Persones Extraordinàries/Sin categoría/Vida

L’institut acomiada a un dels professors més apreciats

L’última setmana del primer trimestre va marxar un dels professors més populars de l’institut, en Rafel. Els seus alumnes, Juli Escarpanter, Pau Teixidó, Adam Yemlahi, Jordina Ruíz i Lluc Guardiola, expliquen a Les Cinc Senies Report per veure què opinaven sobre ell.

Què opines sobre en Rafel? 

És bon professor, molt bona persona amb nosaltres, fa bones classes i el que explica s’entén molt bé. Sempre que necessiavess ajuda en alguna cosa tenia temps per ajudar-te.

Sabies que marxava? 

La majoria d’alumnes no sabien que marxava, i al dir-ho no els va agradar molt.

Alguns van dir que sí, perquè si es dóna de baixa és perquè ho necessita per els seus motius personals. Alguns altres que no, perquè segurament ens toca un mal professor. En el que coincideixen tots és en que ningú el podrà substituir.

Estàs d’acord? 

La majoria d’alumnes ens han volgut comentar que és bon professor, bona persona i que el trobarem a faltar tots; qua és graciós, no volem que marxi, bon explicador i que se l’entén. Que es nota molt que l’apassiona el que ensenya. Sap escoltar, mola mirar pelis amb ell, l’optativa d’arqueòlegs i romàntics era la millor amb ell.

En general, el trobarem molt a faltar, i es nota.

Escrit per: Sol Elhordoy Bigard i Carla Prat Latorre.

Em dic Sol Elhordoy Bigard i tinc 13 anys, vaig néixer el 03/03/2006 a Mataró, on visc actualment. Estudio 2n d'ESO a l'institut Les Cinc Sènies. Jugo a fútbol sala i m'encanta ballar, en especial el hip hop. En el meu temps lliure quedo amb els amics, llegeixo, escric i estic amb xarxes socials, normalment Instagram. De gran m'agradaria ser periodista o tenir un bloc sobre viatges, gastronomia, etc.

Me llamo Sol Elhordoy Bigard y tengo 13 años, nací el 03/03/2006 en Mataró, donde vivo actualmente. Estudio 2o de la ESO en el instituto Les Cinc Sénies. Juego a fútbol y me encanta bailar, en especial el hip hop. En mi tiempo libre quedo con mis amigos, leo, escribo y estoy con mis redes sociales, normalmente Instagram. De mayor me gustaría ser periodista o tener un blog sobre viajes, gastronomía, etc.

My name is Sol Elhordoy Bigard and I'm 13, I was born on 03/03/2006 in Mataró, where I live today. I study in 2nd of ESO in Les Cinc Sènies high school. I play indoor soccer and I love dance, in particular hip hop. In my free time I hang out with my friends, I read and write, and I use my social networks, normally Instagram. When I'm older I would like to be journalist or have a blog about trips, gastronomy...