Com funcionen les optatives a l’institut?

a Opinem/Vida

Ja fa 5 mesos que les optatives han començat i els alumnes de l’institut ens expliquen com va.

Primer vam parlar amb els de l’optativa de programació. Ells diuen que s’ho passen bé i la optativa avança. Aquesta optativa comparteix classe amb els de videojocs. Els de videojocs s’ho passen bé, però diuen que l’aplicació que utilitzen no els hi va molt bé utilitzar-la amb els ordinadors de l’institut, així que fan poca feina a l’institut i molta feina a casa, a ells els hi agrada treballar així.

Després de parlar amb els de videojocs i amb els de programació, vam parlar amb els de música. A música hi ha molt de companyerisme entre ells, així que s’ho passen d’alló més. Ells diuen que és una de les millors optatives de l’institut i que no s’imaginarien en una altra optativa diferent.

A continuació vam parlar amb els de cooperativa ens han dit que la optativa avança i sobretot en el tema de comunicació entre ells, ja què al principi els hi costava i ara s’entenen molt bé.

Després vam anar a parlar amb els de volart i van dir que avança molt bé però hi ha coses a millorar. Al costat dels de volart esta la optativa de francès 1, ens han comentat que tot i que s’ho pasen bé i aprenen amb música, la profe passa una mica de la classe.

Després de parlar amb els de francès 1 hem parlat amb els de francès 2, ens han dit que s’aprèn i la professora és atenta amb els alumnes, però hi ha molts deures.

Finalment vam parlar amb els de tecnologia, ens han dit que sí que avança, però el professor no atén els alumnes i hi ha molt de desordre a la classe.

Escrit per: Martina Piccinelli i Helena Lluch

Em dic Helena Lluch Barragan, tinc 14 anys i estudio 3r d'ESO a l'institut Les Cinc Sènies de Mataró. En el meu temps lliure ballo, llegeixo o quedo amb els meus amics. També m'agrada escoltar tot tipus de música i mirar noves series. He viatjat per molts llocs i en el futur m'agradaria viatjar a Àsia.

Me llamo Helena Lluch Barragan, tengo 14 años y estudio 3o de ESO en el instituto las cinc senies de Mataró. En mi tiempo libre bailo, leo o quedo con mis amigos. También me gusta escuchar todo tipo de música y mirar nuevas series. He viajado por muchos lugares y en el futuro me gustaría viajar a Asia.

My name is Helena Lluch Barragan, I am 14 years old and I study 3rd of Eso at High School Les Cinc Sènies. In my free time I dance, I read or meet with my friends. I also like listening to all kinds of music and watching new series. I have traveled for many places and in the future I would like to travel to Asia.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*