El Carnaval de Les Cinc Sénies

a Actualitat/Cultura

Les millors disfresses del 2020

El divendres 21 vam celebrar el Carnaval a l’institut. La gent es va disfressar, vam fer tallers, pica pica, vam posar música i vam estar fins que es va acabar l’hora del pati. 

Quan vam acabar l’estona de classe, vam tenir 20 minuts per posar-nos la disfressa i més tard, vam organitzar una passarel·la, en la qual es van votar les millors comparses.

Els guanyadors a millor disfressa van ser en Bruno, Leo i Eric.

També es va premiar la comparsa formada per Aissa, Alexandra, Carlos, Marçal, Stefan, Jonathan, Noe i Jonathan, en la categoria de millor actuació/ball.

CATALÀ: Hola, em dic Nil Sorribas Coll. Vaig néixer el 17 de novembre del 2006 a Mataró. Estudio a l'institut Les Cinc Sénies. M'agrada molt el teatre, la música i tot el que estigui relacionat amb la cultura, també m'agrada molt la natura i els animals. No m'agrada gens la contaminació que esta matant el nostre planeta i el nostre futur.

ESPAÑOL: Hola, mi nombre Nil Sorribas Coll. Nací el 17 de noviembre de 2006 en Mataró. Estudio en el instituto Les Cinc Sénies. Me gusta mucho el teatro, la música y todo lo relacionado con la cultura, también me gusta mucho la naturaleza y los animales. No me gusta nada la contaminación que está matando nuestro planeta y nuestro futuro.

ANGLES Hello, my name is Nil Sorribas Coll. I was born on November 17, 2006 in Mataró. I study at the high school of Les Cinc Sénies. I really like theater, music and everything that is related to culture, I also like nature and animals very much. I do not like the contamination that is killing our planet and our future.