Pellofa XLII defensa el col·lectiu LGTBI+

a Actualitat/Vida

El llegat de Pellofa XLII ens marcarà en la història de Mataró

Com tots sabem, la setmana de Carnaval va ser una setmana moguda, i en Pellofa va estar present cada dia, però el Dimecres 25 va ser el dia de la seva mort. El carnaval ja ha acabat i la vella quaresma ha arribat. Aquest any s’ha escollit un Pellofa representant del col·lectiu LGBTI+.

Al discurs de l’ajuntament que en Pellofa XLII va fer quan va arribar, va defensar amb les seves paraules el col·lectiu LGBTI+ i el feminisme, amb crits com “som diverses!” o “respectem”. Va impactar bastant als mataronins el discurs, ja que per primera vegada en molt de temps un Pellofa defensa el col·lectiu LGBTI+ i el feminisme.

Em dic Martina Piccinelli, tinc 13 anys i vaig a 3r d'eso de l'institut Les Cinc Senies de Mataró. En el meu temps lliure m'agrada escoltar música, llegir o quedar amb els meus amics, també m'agrada molt mirar series noves.

Me llamo Martina Piccinelli, tengo 13 años y voy a 3º de ESO del instituto Les Cinc Senies de Mataró. En mi tiempo libre me gusta escuchar música, leer o quedar con mis amigos, también me gusta mucho mirar series nuevas.

My name is Martina Piccinelli, I am 13 years old and I am at 3rd grade of Les Cinc Senies de Mataró. In my free time I like listening to music, reading or staying with my friends, I also like to watch new series.