La Covid-19 ha tingut un gran impacte al barri de Rocafonda

41 views

La situació dels veïns de Rocafonda en aquests moments és bastant preocupant

A Mataró, el 23 d’octubre es van registrar 19.851 casos de Covid-19; la meitat d’aquests casos s’han identificat al barri de Rocafonda. En aquest barri hi ha escoles bressol, instituts i escoles de primària. Això pot afectar a tots els alumnes, al sistema educatiu i a les famílies.

Per exemple, hi ha famílies que en aquest moment ho estan passant malament per la situació econòmica: han de mantenir a la família i estan en un ERTE, és a dir, sense anar a treballar. En molts casos s’han quedat sense feina perquè, o bé l’empresa ha tancat, o bé els han fet fora.

Per exemple, al curs de 3r del nostre institut ja hi ha dues classes confinades i una altra classe que va estar confinada i ara ja ha tornat al centre perquè ja ha complert els dies d’aïllament a casa. A 1r i 2n també hi han hagut casos de Covid-19.

close

El més recent

Eclipsi lunar

L’últim eclipsi lunar de l’any 2020 es produirà aquest dilluns a la nit, l’últim dia de