El protocol covid de les aules de centres públics

5 views

Actualment, segons el protocol covid, hem de desinfectar el material utilitzat per mantenir el control de les infeccions.

També hem de mantenir una distància de seguretat, és a dir, no podem mantenir contacte físic, com abraçades, petons, donar-nos les mans… També hem de dur obligatòriament una mascareta per reduir les possibilitats d’agafar, principalment el Covid-19, però també altres virus.

Rentat de mans

Hem de mantenir l’aula desinfectada, hem d’escombrar, rentar les taules i la pissarra amb l’alcohol… Quan llegim llibres hem de desinfectar els llibres i també les mans. Les mans ens les rentem abans d’anar al pati i quan tornem, quan arribem al centre i quan marxem.

En conclusió, aquest any ha sigut una mica diferent, ja que hem hagut de seguir diversos protocols d’higiene i hem hagut de dur mascareta.

Eva, Jan H, Eloy.

close

El més recent

Eclipsi lunar

L’últim eclipsi lunar de l’any 2020 es produirà aquest dilluns a la nit, l’últim dia de