Problemes al pati per culpa de la Covid-19

59 views

La Covid-19 ha provocat una sèrie de canvis en els espais comuns dins les escoles 

En concret, a l’institut Les Cinc Sénies hi ha hagut una sèrie de canvis, sobretot en el pati, que finalment s’ha distribuït de la següent manera:

Està dividit en onze espais comuns i en cada espai hi ha una classe. La setmana passada, hi va haver una sèrie de canvis, com per exemple, que els alumnes de tercer es canviarien d’espai perquè els alumnes de primer i segon poguessin jugar a futbol tranquil·lament.

La classe dels alumnes de 3rA estava, inicialment, a la zona lateral dreta del pati, on hi havia més espai per jugar a la pilota, però com que altres classes van queixar-se de l’espai que tenien, direcció ha decidit que els alumnes de 3r rotaran per tenir tots el mateix espai de pati encara que sigui una vegada a la setmana.

Pati 3r

Fet per: Jan H, Eva L, Eloy G.

close

El més recent

L’ús de la mascareta

L’ús de la mascareta és necessària, actualment, per oferir-nos seguretat en la situació en la qual