Black Friday o “divendres negre” un esdeveniment que passa pocs cops l’any

56 views

El  27 de novembre de 2020 es va celebrar el Black Friday      

El Black Friday és el dia en el qual els comerços online realitzen els millors descomptes de l’any. Aquesta celebració té els seus orígens en els Estats Units i coincideix amb el començament de la temporada de compres de Nadal.

Els grans comerços d’internet o físics, com per exemple: Amazon, Media Markt, etc. fan descomptes de bastanta quantitat de diners. Pots trobar ofertes d’objectes tecnològics, jocs per nens, roba, etc. El terme Black Friday es va originar a Filadèlfia on s’utilitzava per descriure el dens trànsit de gent i vehicles que abarrotava els carrers l’endemà d’Acció de Gràcies.

Fet per: A. Vives, A.Leiva, B.Coulibaly i J.Burguera.

close

El més recent

L’ús de la mascareta

L’ús de la mascareta és necessària, actualment, per oferir-nos seguretat en la situació en la qual