A l’institut Cinc Sénies es respecten les mesures Covid?

43 views

En aquest article parlarem sobre les mesures preventives preses a l’institut Les Cinc Sénies. El gel, les màscares i els grups bombolla es respecten?

En aquest centre hem pres les mesures de seguretat recomanades per la Generalitat de Catalunya: el gel hidroalcohòlic, les mascaretes, els grups bombolla, els confinaments de classes (en cas d’un positiu)…

Hem fet un parell de preguntes a uns alumnes i hem arribat a la conclusió que: el gel hidroalcohòlic no es reparteix a l’ inici de les classes; tot i així quasi sempre es desinfecten les taules abans de marxar i també hi ha gent que fa mal ús del gel hidroalcohòlic, ja sigui tirant-lo o cremant-lo. Les mascaretes són obligatòries i tothom les porta, però algunes persones les porten per sota del nas.

També hem vist que els grups bombolla no es respecten durant el pati, ja que hi ha alumnes que no van al seu pati (cada grup classe té una porció del pati) i alguns alumnes estan sense la mascareta amb gent d’altres grups. A més, hi ha algunes persones que entren a classes alienes trencant els grups bombolla.

Leo Adrover, Bruno Ases, Stefano Morandi, Jan Galceran

close

El més recent

L’ús de la mascareta

L’ús de la mascareta és necessària, actualment, per oferir-nos seguretat en la situació en la qual