El vandalisme i els saqueigs s’apoderen de les protestes a Barcelona

/
30 views

Barcelona ha registrat aquest dissabte la cinquena nit consecutiva aldarulls violents per part de manifestants joves que han protagonitzat actes vandàlics i enfrontaments amb els Mossos d’Esquadra.

La concentració inicial va ser a la plaça de la Universitat, en protesta per la detenció del raper Pablo Hasél. La protesta havia acollit a més de 6.000 persones, segons xifres dels Mossos d’esquadra.

La nostra opinió sobre aquest tema és que hi ha molta gent que fa el mateix que en Pablo Hasél i no va a la presó. Tot i que està malament el que ell ha fet, no és suficient per haver-lo d’empresonar; hi ha molts polítics que inverteixen malament els diners del seu partit i no van a la presó, per aquest motiu ens sembla una injustícia.

Fet per: S.Ayala, G.Sánchez, A.Ruiz

close

El més recent

L’ús de la mascareta

L’ús de la mascareta és necessària, actualment, per oferir-nos seguretat en la situació en la qual