L’ús de la mascareta

31 views

L’ús de la mascareta és necessària, actualment, per oferir-nos seguretat en la situació en la qual ens trobem 

Hem preguntat als alumnes de tercer d’ESO de l’institut Les Cinc Sénies per veure la seva opinió sobre l’ús de la mascareta:

Samuel Ayala: El meu punt de vista sobre l’ús de la mascareta és que en algunes botigues el preu de les mascaretes és superior al de la xifra original. I quan les mascaretes de paper són utilitzades per la gent, no tiren la mascareta a la paperera adequada; la gent les llença a la Riera, la platja, els parcs, etc.

Ainhoa Ruiz: El meu punt de vista és neutre, ja que de moment és necessària, però penso que el govern s’aprofita de la situació; durant aquest període he vist molts punts de vista, però realment penso que el que la gent s’hauria de posar és la FFP2, ja que la quirúrgica només protegeix els altres i no a nosaltres, que aquesta hauria de ser la funció de totes les mascaretes, protegir i protegir-nos.

Gabriel Sánchez: Hauríem de fer un ús adequat de la mascareta,  ja que les mascaretes quirúrgiques tenen un límit d’hores d’ús, i la gent no respecta l’horari, i llavors tot deixa de ser com hauria de ser.

La gent utilitza l’excusa de menjar, beure o fumar per treure’s la mascareta, si volem que això acabi, tots hem de ser responsables amb els nostres actes, encara que quan es veuen casos de gent saltant-se les normatives o bé fent festes il·legals, aquestes haurien de ser paralitzades, perquè se n’adonin de la quantitat de morts que hi ha i la poca broma que això comporta. 

En definitiva, si la mascareta s’ha de portar per un bé, doncs es porta, t’agradi o no, ja que és per a un bé a la humanitat necessari en aquest moment.

close

El més recent