Mor el cantant Àlex Casademunt en un accident de cotxe a Mataró

34 views

El cantant i participant de la primera edició d’Operación Triunfo ha mort amb trenta-nou anys en un accident de trànsit a Mataró (Barcelona)

Fonts de l’Ajuntament de Mataró han informat que l’accident va tenir lloc cap a les 21.45 hores de dimarts, quan el cotxe que conduïa va xocar amb un autobús de la línia 5, sense passatgers. La Policia Local de Mataró investiga les circumstàncies del sinistre, que s’ha produït a la carretera de Cirera entre les places de França i de la Gran Bretanya, al pont sobre la C-32 a l’altura de Mataró (Barcelona). Fins allà es van desplaçar quatre vehicles de la Policia Local de Mataró, quatre dels Bombers de la Generalitat, i tres del Servei d’Emergències Mèdiques.

Com va ser la mort?

Els Bombers van extreure el cos de la víctima, que ha estat traslladat a l’Institut de Medicina Legal per realitzar-li l’autòpsia.

Carrera artística

Nascut a Vilassar de Mar (Barcelona), Casademunt va participar en la primera edició de el programa ‘Operación Triunfo’ (OT), després va publicar diversos àlbums, tant en solitari com amb el grup Fórmula Oberta. També va presentar programes de televisió com ‘Los Lunnis’ o ‘¡Mira quién baila!‘ i va formar part de l’elenc del musical ‘Mamma Mia’ l’any 2010.

Eric Castro i Islam Saghdani

close

El més recent

L’ús de la mascareta

L’ús de la mascareta és necessària, actualment, per oferir-nos seguretat en la situació en la qual