Ordinadors a les Cinc Sénies

29 views

Les tecnologies han avançat molt i gràcies a aquestes ha millorat la qualitat de vida de les persones.

Des de la Generalitat de Catalunya s’ha pres la decisió de donar ordinadors a alguns instituts de Catalunya. L’Institut Les Cinc Sénies ha estat escollit per entregar un ordinador a cada alumne-/a i professor/a de 3r i 4rt d’ESO.

Condicions dels ordinadors

Aquest ordinador disposa de pantalla tàctil i és doblegable, es va entregar fa pocs dies, amb carregador i caixa, i tots els complements. Aquest ordinador serà de cada alumne, per tant se’l podrà emportar a casa. L’alumnat haurà de retornar l’ordinador al centre tot just acabi el curs, amb els accessoris entregats el dia del lliurament dels ordinadors (caixa, carregador, etc.).

Fet per: Caleb, Leia, Rut, Leire

close

El més recent

L’ús de la mascareta

L’ús de la mascareta és necessària, actualment, per oferir-nos seguretat en la situació en la qual